Beni Koruyun

Hürriyet - Yazarlarım

10 Haziran 2012 Pazar

Çanta Yenileme

Merhabalar sevgili izleyici, nasılsın :))

Elimde olmayan nedenlerle bir süredir çok sık online olamıyorum ve bu yüzden çok üzgünüm.. Eşimden ban yedim :)) Vınn limitini yiyor muşum, çok fazla foto yüklüyor muşum, nasıl bu kadar hızlı bitiriyor muşum, böyle giderse daha da nete giremez mişim, bla bla blaa ... İşte bu fazla sinirsel nedenlerle online olamadım bir süredir, affola :))

Ha, bu arada, boş durdum mu, tabi kii Hayıırrr..

Yepyeni, gıcır gıcır bir delilik projesiyle karşınızdayım.. Yıllardır elimde olan, çok severek 1700 kere falan kullandığım, ancak artık pul pul dökülen mango çantamı yeniledim.. Ama ne yenileme.. İtiraf ediyorum, tam yarısında vazgeçmeyi, çantayı kaldırıp atmayı ve size bundan asla bahsetmemeyi bile düşündüm.. Ama yapamadım..

Gelelim çantamızın geçirdiği dönüşüme, bu çantamın ilk hali.. Aslında yanlarda ufak sapı vardı, ancak ben sapları kestikten sonra fotoğraflamayı akıl edebildim :))


Fotoğrafta da gördüğünüz gibi, çantam artık zavallı bir haldeydi, arkası bundan daha da fenaydı üstelik.. Bu da, çantamla bütünleştirmeyi planladığım malzeme.. Saten..



O kumaşı çantaya yapıştıracağımı zannettiniz değil mi? Yaaa, ben o kadar kolay yolu seçer miyim ama, aşkolsun.. Diktim.. Evet evet, yaptım.. Deliyim, biliyorum, tam 2 gün parmak uçlarımla birşey tutmakta zorlandım.. Zaten süslemesini de parmaklarımın acısı geçince yaptım :)) O kadar kastım ki bitircem diye, yapım aşamalarını da fotoğraflayamadım.. Hele ki süslemeden önceki halini iyi ki fotograflayamamışım; berbattı gerçekten, kardeşim görünce gülme krizine girdi, kendimden nefret ettim :)

Neyse ki, azmettim, bitirdim, çıkan sonucu pek beğendim, parmak uçlarımdan öptüm tebrik ettim kendimi :))







Bir sonra ki delilik projesinde görüşünceye dek hoşçakalın diyor ve hepinize sevgilerimi gönderiyorum :))


9 yorum:

  1. inanılmaz bir değişim.nasıl diktin gerçekten mükemmel olmuş emeğine sağlık güle güle kullan

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Derin bir Aşk,
    Seni sürekli izlemedeyim. Sıkı takipçin, hatta en beğeneninim ;) Emeğine sağlık. Yakından gördüm, onayladım. Artık ödül törenime kullanabileceğim çantam hazır :) Seviyorum emeğini, seni :)

    YanıtlaSil
  3. Sana demekki böyle ban lar uygulamak gerekiyor :))canım baksana sen de nete giremeyince muhteşem bir şey yapmışsın önce çantanın halini görünce nasıl yaptı acaba dedim çok merak ettim son halini börünce hayran kalmamak elde değildi sana boş zaman lazım ki cevherlerini daha sık görelim öpüyorum canım sevgilerr..

    YanıtlaSil
  4. bir kum tanesi; Canım sorma, nasıl diktim, nasıl böyle bi işe kalkıştım ben bile bilmiyorum.. Ama sonucu görünce, değdi galiba diye düşünüyorum :)) Çok çok sevindim beğenmene, teşekkürler canım :)

    N@g!h@n; Sıkı takipçim, her yaptığımla önce dalga geçen, sonra beğenenim, sonunda bir yorumunu gördüm ya burada, daha da gam yemem :)) Sen beğen, ne çantalar yaparım ben sana :)

    FERİDECO; Sorma valla canım, ban yedim, kafamda projeler uçuştu, ne yapsam, geceleri kendime ayırdığım boş vaktimi nerelere harcasam şaşırdım :)) Beğenmene çok sevindim canım, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. vay vay vay.......gerçekten takdire şayan bir proje olmuş..güle güle kullan derin aşkım..eline ,ayağına,fikrine,eşinin banına sağlık :))

    YanıtlaSil
  6. Ah be Deryam şahane olmuş ama nasıl kıydın parmaklarına :(
    Yapıştırsaydın be hatun kolaya kaçtın diye polis mi düşecek peşine :D
    Ama sonuç her şeye değmiş bence eline, fikrine sağlık blogdaşım ♥

    YanıtlaSil
  7. turuncu oda; canım çok teşekkürler, beğenmene gerçekten çok sevindim :)

    Ponti'm; canım valla bi başladım gerisi geldi.. bu arada yazıda niye yapıştırmadığımı yazmayı unutmuşum, sateni sıcak silikonla kullanabilir miyim bilemedim, diğer türlü bi yapıştırıcım da kalmamıştı evde, almaya sabredemedim, "dikerim canım noolcak kiii" dedim, öyle başladım.. Planlı bi iş değildi yani, gecenin 2'sinde gayet spontane gelişti :)) Çok sevindim beğenmene, öpüyorum canım..

    YanıtlaSil
  8. Ellerine saglık.10marifeten kesfettim blogunu.Dıy blogları daha azınlıkda malesef.İzlemeye alıyorum hemen bende dıy projelerıne yer veriyorum sureklı.Begenırsın umarım beklerım. :)

    YanıtlaSil
  9. Merve Yıldız; hoşgeldin, ne iyi ettin..İşlerimden dolayı uzuuuun zamandır blogumla ilgilenememiştim, ilaç gibi geldin :)

    YanıtlaSil