Beni Koruyun

Hürriyet - Yazarlarım

1 Temmuz 2012 Pazar

Tişört Boyadım Ben :)

Merhabalar canım izleyicim :)

Son zamanlarda sık sık olduğu ( ve daha da olacağı) gibi, yepyeni bir geri dönüşüm projesi ile daha buradayım.. Sıkılmadınız değil mi kendin yap/DIY'lardan.. N'oolur sıkılmayın, ben çok seviyorum onları ve daha pek çok kez çıkacağım karşınıza onlarla :)

Efendim bugünkü geri dönüşüm projemiz aslında eminim hepimizin bildiği, belki de uyguladığı kumaş boyama ile ilgili.. İlk kumaşımı ne zaman boyadığımı düşündümde, tam 12 sene geçmiş üzerinden :) Üniversite de, düz beyaz atletlerimizi iple sıkıca bağlayıp, renk renk batik desenli tişörtler yapardık...

Neyse uzatmayayım :)

Ben bir süre önce eşimin çok severek aldığı, bayıla bayıla giydiği antrasit renk olan, ancak gün aşırı giyilmekten iğrenç bir yeşile dönen şortunu ve bir de yine rengi kaçmış bir eşofmanını boyamıştım bir süre önce.. Ancak, bu blogger kişisi bırak bunları fotoğraflamayı, sizinle paylaşmayı bile unuttu :)) Neyse, ben bu söz konusu şortu yıkarken ne yapmışım dersiniz.. Güzelim pembe bir tişörtümü de yanlışlıkla atmışım makineye.. Bir çıktı ki, yer yer siyahlaşmış, harap olmuş :(


Ve gelelim bugünkü postun konusu olan tişörte.. Baktım olacak gibi değil, ben de aldığım elime sevgili Viktorya'yı, eşimin, rengi -niyeyse-tekrar atan şortu ile birlikte kendi tişörtümü de attım makineye.. O kadar güzel bir renk çıktı ki ortaya siyah ve pembe birleşiminden ben de sizinle bunu paylaşayım dedim :)

Demem o ki, bir kumaş boyama postu gibi görünse de, aslında bol yazılı, az fotoğraflı bir yaptım oldu postudur bu :))





Tam ben bu fotoğrafları çekerken kızım yanıma geldi ve üzerinde tesadüfen aynı tişört vardı.. Ben de rengin geçirdiği dönüşümü görmeniz açısından kızımın fotoğraflarını da koyayım dedim.. Bol maşallah dileklerimle :))





İşte böyle.. Ha bu arada, şort nerede derseniz, onun fotoğraflarını çekmeye gerek duymadım.. Bildiğin siyah işte :))


Sevgilerimle :)

Not: Dün tam bu postu yapmak üzere oturdum ki, sevgili Ponti'min de tam da bu konuyla ilgili bir post hazırladığını gördüm.. Bir de bir güzel detaylı anlatmış, bir göz atın derim :))





13 yorum:

  1. Öncelikle estağfurullah diyorum sana,bu aralar o kadar çok DIY lara kaptırdın ki kendini neler yazacak ne zaman post paylaşacak derken Derin Bir Aşkı özlüyorum.Geleyim çalışmana inanamadım ,harika olmuş hiç kumaş boyama olayına cesaretim olmamıştır ama sen bana cesaret verdin öpüyorum canım özletme kendini,bu arada o fıtık varya onuda çok çok öpüyorum

    YanıtlaSil
  2. FERİDECO'cum; canım benim, şu içten, sıcak, samimi yorumunla bitirdin beni, umarım layık olurum bu güzel beklentilere.. DIY konusunda da yapmadan duramıyorum vallahi, birşey dürtüyor beni :)) Çok öpüyorum canım seni, sevgilerimle..

    bu arada ben de seni, postlarını özledim :( nerelerdesin? )

    YanıtlaSil
  3. ohh..iyi etmişin de boyamışın,mis gibi olmuş..ben beğendim.ve lütfen kimsenin sıkılacağını falan düşünme canım..diy projeler her zaman gözdemdir,bir çok kişide benimle hem fikir olacaktır bu konuda eminim..ellerine sağlık canım:))

    YanıtlaSil
  4. Turuncu oda'm; teşekkürler canım benim, çok sevindim beğenmene.. Senin de DIY projelerini ço sevdiğini biliyorum ve bu yüzden ikimizin adına şu sloganı atalım mı : "DIY candır" :)) Öpüyorum seni çok :)

    YanıtlaSil
  5. işte buna bayıldım:))) "DIY candır",seviyorum seni:)

    YanıtlaSil
  6. ben de t-shirtlerin üzerlerine desen falan boyuyorum ama tamamını boyamayı henüz hiç denemedim, şimdi senden ilham alıp bu işlere mi gişrisem diyorum =)çok güzel olmuş, kızına da maşallah ya ne kadar şeker çıkmış =)

    YanıtlaSil
  7. irem; çok teşekkürler canım, beğenmene çok sevindim.. Bu arada, küçük bi itiraf; ben de senin yaptığını yapmaya cesaret edemedim henüz, hep isterim oysa ki.. belki bir gün ben de senin yaptıklarından yaparım :))

    YanıtlaSil
  8. canım tişörtun yeni rengi çok güzel olmuş çok güzel bir fikir edindim sayende..teşekkürler canım..kızınada maşallah çok tatlı..

    YanıtlaSil
  9. Sevil Aslan; çok teşekkür ederim canım, ilham verebildiysem ne mutlu bana :)) Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  10. sevgili derin aşk yorum kıtlığı çeken biriyim.yaptığım işler herhalde yorumlanmaya değmiyor onu anladım. kırk yılda bir yorum almıştım sizden onu da yanlışlıkla sildim.çok üzgünüm.yaptıklarınızı gördükce ev de neyi değiştirebilirim diye araştırıyorum.sevgilerle

    YanıtlaSil
  11. Deryam bu tam mürdüm olmuş çok hoş, boyada victoria'dan şaşmam artık onun gibisi yok.
    Aman bana da link vermiş kurban olurum ♥

    YanıtlaSil
  12. Nuran er; Sizin gibi güzel şeyler yapan ve dikişte uzman birine ilham verebiliyorsam ne mutlu bana :)) ayrıca hiç üzülmeyin lütfen, ben yine yorum yaparım size :)

    Derya'm; ama nasıl özlemişim ben seni.. Yorumunu gördüm ya, böyle bi burnumun direği sızladı, bi hoş oldum :)) Öpüyorum koskocaman :)

    YanıtlaSil