Beni Koruyun

Hürriyet - Yazarlarım

4 Ağustos 2012 Cumartesi

Dantel Etek

Herkese merhabalar canlar..

Son postun üzerinden 1 aydan fazla zaman geçmiş olmasına, benim bu süre içerisinde ki sessizliğime gösterdiğiniz sabrı yirimm :)

Ahh ahh, teknolojinin bu kadar içinde olup, bu kadar faydalanamamak.. Çok üzücü gerçekten..  Allah'ım sen bana en yakın zamanda limitsiz bir vınn ver ve ben her gün online olabileyim, amin.

En üzücü olanıda, blogumu öksüz gibi bırakmış olmak.. Yaptıklarımı sizinle paylaşamamak.. Sizleri yakından takip edememek.. Aslında, neredeyse herbirinizin, son yaptığı tüm işleri biliyorum, ancak çoğu zaman vakitsizlikten, daha çok zaman da limitsizlikten yorum yapamadan çıkmak zorunda kalıyordum.. Neyse, artık bitti, şükür. Yani, umarım :))

Neyse, demem o ki, bu paylaşımsız, sessiz sedasız geçen 1 ay için koskocaman bir özür diliyorum herbirinizden ve inşallah bir daha bu kadar ayrı kalmayız diyorum, çünkü sizi ve o güzel yorumlarınızı çooook özledimm :)

Şimdi gelelim açılış paylaşımına.. Bu bir ay içerisinde çeşitli şeyler yaptım ve düzenledikçe herbirini sizlerle paylaşacağım.. Ancak ilk olarak, yapmayı çok istediğim, yaparken acaba yapamazsam diye delirdiğim, bitirip giydiğimde kendimi tebrik ettiğim eteğimle başlayalım istedim..

Malumunuz üzere, bu sene dantel giymeyeni dövüyorlar.. E bir dantel aşığı olarak benim bu modayı bitmek üzere de olsa yakalamamam düşünülemezdi..

Neyse, çok konuştum, artık fotoğraflara gelelim değil mi :)






Fotoğraflar biraz kötü çünkü kendi kendimi ancak bu kadar çekebildim :))

Umarım beğenmişsinizdir ve 1 aylık yokluğumu size affettirir :)

10 yorum:

  1. Deryam sen iyi ol yeter biz bekleriz :)
    Eteğin de çok hoş olmuş çok beğendim, eline sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım, sen beğendin ya, çooook iyi olurum ben :)) Öpüyorum çok..

      Sil
  2. Ah canım Derin Aşkım gerçekten içimdeki sana karşı olan tüm duyguları anlatmış olmandan ve sebebini bilmemden dolayı sabrettim ancak böyle güzel bir postla geri dönüşün herşeye deydi doğrusu,Muhteşem bir etek çıkartmışsın ortaya dantel sevdalım:))) demek dantel giymeyeni dövüyorlar bu sözüne de çok güldüm bilesin:)) de hani biricik kızına neler yaptın? yeni postlarında bekliyor olacağım şimdilik sevgiler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cansın sen :)) Beğenmene çok sevindim canım benim, inan çok mutlu oldum.. Yeni post da yarın geliyor.. Tam düzenlemesini yapamadım çünkü, yarın tamamlayıp paylaşacağım :)) Çok çok çok öpüyorum seni canım, sevgiler..

      Sil
  3. dururum dururum,sonra onikiden vururum kadınlarındansın sen!! bu ne derin aşkım,hiç utanmadın mı bunu sergilemeye,yapan var,yapamayan var,diken var,dikemeyen var ...tamam benim de yaptığım üç beş şey var ama konu dikiş olunca pek bir kıskanç oluyorum :))çok beğendim arkadaşım,artık kimbilir daha neler yaptın Allah bilir..eğer dikiş projelerin varsa yayınlayacağın kıskançlık dolu yorumlarıma da katlanacaksın artık :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin de bu muhteşem yorumlarına bitiyorum ben canım :) Keşke daha da güzellerini dikebilseydim, ben de o kadar özeniyorum ki yapabilenlere.. kendi çapımda düz dikişle birşeyler yapmaya çalışıyorum inan ki.. Veee, üzgünüm, şimdilik başka dikiş projesi yok elimde.. Ama sırf senin için uydurucam artık bir şeyler :)))

      Sevgiler canım..

      Sil
  4. sevgili derin aşk turuncu odanın dedigine bir ilave de benden giyip de yandan resim çekilemeyenler var benim gibi kilo 100 olunca :)
    profile resim bile koymadım.eteğinide iyi günlerde kullan
    (kilomu da seviyorum gelenlere git diyemem gitmek isteyene kapım açık)

    YanıtlaSil
  5. Canım, emin ol o siyahın asaleti, yoksa ben de laf aramızda 66 kilo bi hatunum :) Sen bir de beni siyah dışında bir renkle gör, bak hiç koyuyormuyum farklı renkle çekilen fotoları bloga :))

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. ah ahhhh 66 nerde 100 nerede bölünsem 2 adet derin aşk çıkar.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Öldüm gülmekten, sen çok yaşa emi :))

      Sil