Beni Koruyun

Hürriyet - Yazarlarım

20 Eylül 2012 Perşembe

Simli Ayakkabılarım

Bel geldiiiimmm :))

Nasılsınız, iyi misiniz? Buraları pek özledim :))

1 yıl ara verdikten, ev hanımı anneden, çalışanevhanımı anneye geçiş yapmak yoruyor beni.. Bünyem hala alışmadı desem yeridir vallahi :) Bu yüzden de, elim gitmiyor hiçbir şeye, akşamları yorgunluktan ve yoğunluktan pelte kıvamında yığılıp kalıyorum.. Ama yine de karşınıza boş gelmeyi sevmediğim için, naçizane bir geri dönüşümle karşınızdayım yine :)

Aslında bu ayakabımı yaz başında yapmış, ancak bozulduğu için kullanamamış, bu yüzden de sizinle paylaşmamıştım. Düşündüm, taşındım, ne yapsam diye ve bu hafta sil baştan tekrar bu ayakkabıyı yaptım.. Sonuçtan çok memnun kaldımmı tartışılır aslına bakarsanız, ancak fikir olsun diye, sizinle paylaşmadan da duramadım :))

Bu ayakkabılarımı 3 sene önce almıştım ve artık giyilmekten şekil değiştirmişti gariplerim..


Önce şu bant gibi şeylerini söktüm ve tutkalla gümüş rengi simi karıştırdım, sürdüm üzerine..




Sonra yine tutkalla karıştırdığım mavi simleri sürdüm üzerine.. Kurumadan önce böyle beyaz beyaz duruyor, sonra kuruyunca o beyazlar gidiyor.





 
 
Bu ilk hallerini çok sevmiştim, gümüş rengi ve mavi çok güzel durmuştu. Ancak ilk giydiğimde bazı yerleri çatladı :( Ve ben de, fotoğraf bile çekemeden giydiğim için, o çatlak ve kötü görüntülü halini paylaşmak istememiştim. Bu hafta, elimde kalan mavi simle tekrar yaptım.. Ama bu sefer giymeden önce fotoğraflamayı unutmadım :))
 






Hızımı alamadım, artan simi kızımın yaz boyu giydiği eskimiş ayakkabılarına da sürüverdim :)





Kızım ayakkabılarını öyle beğendi ki, anlatamam.. Neredeyse gece yatağına koyup yatacaktı, zor ikna ettik babasıyla :))

İşte böyleee... Bir DIY projesinin daha sonuna geldik. Büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öpüyorum, gidiyorum :))



12 yorum:

  1. Canım benim hoşgelmiş, yine boş durmamış neler neler yapmış maşallah sana o yoğunlukta bu beceri çok iyisin senin ayakkabıların güzel olmuş fakar kızının ayakkabısının eski hali daha iyiymiş gibi geldi bana:) nacizane kusruma bakmazsan fikrim sadece herkese göre değişir kuzum özletme kendini çook öpüyorum seni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım hiç ben senin kusuruna bakarmıyım, tabi ki fikrini belirtmelisin.. Sizden görüş almak için yayınlıyorum zaten yaptıklarımı, fikirleriniz, eleştirileriniz, önerileriniz benim için altın değerinde inan :)

      Ayakkabı konusuna gelince, yazıda da belirttim ya, sonuçtan ben de pek memnun kalmasam da sizinle paylaştım :) Ancak kızımınkiler hem önceki haliyle artık çok kötü hale geldiğinden giyemiyordu hem de biraz anne-kız aktivitesi gibi birşey oldu, kızımla birlikte yapmıştık.. Ama haklısın, o kadar da iç açıcı değil :))

      Sen beni hep eleştir, hep fikrini paylaş, hep beğen olur mu :))

      Öpüyorum seni çok :)

      Sil
  2. canım benim iş hayatın da başarılar diliyorum.ayakkabıları da güle güle kullanın.sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, sevgiler..

      Sil
  3. derin aşım nerelerdesin,bayram geçti sesin çıkmadı...bayramın kutlu olsun canım,bir ara iyiyim diye bir ses ver bari :)) öpüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın, senin de bayramın kutlu olsun tatlım :)

      Sesim soluğum çıkmıyor, çünkü maalesef tembelliğin dibine vurmuş durumdayım, rekor denemesi yapıyorum :)) İş değiştiriyorum, daha yoğun çalışmamı gerektirecek bir işe geçiyorum bu hafta , biraz da onun stresindeyim anlayacağın..

      Buralarda yokum ama, sürekli takipteyim biliyorsun; vazgeçemem artık.. Özledim çok.. Öpüyorum canım :)

      Sil
  4. çalışmak zorunda olmadığımız bir hayatta karşılaşmak üzere diyorum o zaman :))ben de çok öpüyorum canım

    YanıtlaSil
  5. Canım benim özlettin iyice kendini nerelerdesin?bir ses ver,paylaşımlarını özledimmmm,kendine dikkat et sevgiler canım

    YanıtlaSil
  6. haha çok akıllıca :D
    ben de babetlerimin önü soyulunca yapabilirim bundan.

    YanıtlaSil
  7. mail adresini bulabilseydim mail atmak isterdim ama bulamadım..merak had safhada..en azından bir "iyiyim" desen ? :))

    YanıtlaSil
  8. takipçin olmak istedim ama bloğunda o gatget çalışmıyor. İstersen internette bu konuda yayınlar var yada bloğumda çok basit bir yolunu yayınladım. Sevgiler

    YanıtlaSil