Beni Koruyun

Hürriyet - Yazarlarım

26 Mart 2012 Pazartesi

Çiçekli çantam

Merhabalar,

Bir önceki postta söylemiştim, ev arama telaşım devam ediyor.. Off ne zormuş.. İki günde sıtkım sıyrıldı desem yeridir. Bu arada, insanların (evsahibi olanlar), evlerinin halini görmeden, bi boya/badanayı çok görüp, kırık dökük yerlere bu kadar kira istemeleri gerçekten şaşırtıcı.. İnşallah en kısa zamanda bulurum gönlüme göre bi ev :)

Bir önceki postta söylemiştim, bu ara yeni işlere pek elim gitmiyor, eski yaptıklarımdan bulursam fotoğraflayıp koyacağım diye.. Geçen yaz yaptığım bir çantamı buldum..

Bu çanta, benim için çok özel.. Bunun nedeni, geçen yaz, birdenbire (daha doğrusu 10 marifet izleye izleye), bana bişey oldu ve ben çanta yapacağım dedim.. Sökük çorap bile dikemezken :)) İzmir'li olanlar ve bilenler bilir, hemen tuttum Kemeraltı'nın yolunu, orada gözüme kestirdiğim bir kumaşçıdan, girdim, yukardaki kumaşı, krem rengi astarı aldım.. Hatta muhtemelen yapamam deyip param gitmesin diye yarım metre almıştım :)) Sonra gittim, o zaman ilk kez girdiğim, şimdi favorim olan malzemeciye bambu sap ve iplik aldım. Sonra oturdum kafama göre kestim kumaşı.. Anneme Almanya'dan belki 15 sene falan önce gelmiş ve hiiiiçç kullanılmamış dikiş makinesini aldım geldim :)) Oturdum ve çantamı diktiimm :))



Biliyorum, çok acemice, çok hataları var, heryerinden iplik falan çıkıyor.. Sırf bu yüzden, tek fotoğraf var.. Neresinden çekmeye çalışsam kötü göründü gözüme.. Bir de geçen yaz bayaa kullanmıştım, yıpranmış.. Hatta gazımı alamayıp artan kumaşla eski bir ayakkabımı kaplamıştım, ayakkabıyı bulamadım, bulunca ekleyeceğim :)

Ve bir de, güzel çekiliş haberlerim var, ben çok beğendim, kendimi tutamayıp katıldım :))

Öncelikle, duymayan kaldımı bilmiyorum ama, İpekyol'un hürriyetaile ile birlikte düzenlediği muhteşemmm bir çekiliş var ve bu çekilişe katılmak çok basit.. Hürriyetailenin sayfasına gittiğinizde sizi ayakkabılarla dolu bir dolap bekliyor.. Yapmanız gereken, sadece beğendiğiniz ayakkabıyı seçmek ve bilgilerinizi girmek.. Kesinlikle katılmalısınız..

4 yorum:

  1. Selamlar, söyle bir kontrole geldim, iyi de etmisim! Ellerine saglik, kolay gelsin

    YanıtlaSil
  2. Nalan; ne iyi ettin, her zaman bekleriz :)) Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. eheh gaza geldim desene o zaman devam yeni ciciler üretmeye tatlım
    şansın da daim olsun ne istersen sana çıksın .)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Stil Direktörü; çok teşekkürler güzel dileklerin için :) Sevgiler..

    YanıtlaSil