Beni Koruyun

Hürriyet - Yazarlarım

2 Mart 2012 Cuma

Panço yaptım, oldu :))

Merhaba,

Bir süredir elimde biriken işler, başlayıp bitirmediğim projeler, herşeyi yapmak istediğim ve hepsini aynı anda yapmak gibi sadistçe bir yaklaşım benimsediğim, maymun gibi daldan dala konduğum için, tamamlamamı ve ilgimi bekleyen tasarılarım var :)) Peki ben ne yaptım, durduk yere, hiç aklımda yokken, hepsinden vazgeçtim ve kendime panço yaptım :))

Neden bilmiyorum, hiç aklımda yoktu aslında, hatta ben daha önce hiç panço bile giymedim :) Bankaya gitmiştim, karşısında kumaşçı vardı, dur dedim bi gireyim, kumaşlara bakayım, dantel sorayım. Gİrdim ve elimde mavi kaşe (öyle dediler, ben anlamam aslında) bir kumaşla dışarı çıktım. Metresi 5 TL'ydi ve ben de sadece 1 mt aldım zaten. Kumaştan, dikişten anlamam aslında. El yordamı, göz kararı, benbunuyaparımcanım kafasıyla kendimce birşeyler yapmaya çalışıyorum. Bu kumaş için de "Ben bununla ne yapsam, çanta dikerim, olmadı defter/ajanda kaplarım canım" diye düşünürken birden kafamda bir ışık yandı. Dur dedim, ben kendime panço yapayım :)

Daha önce P.S. I Made This'i gezerken aklımda kalmış (sizin için bir daha arayıp buldum linkini), hemen gözümün önüne geliverdi ve poşetteki kumaşı kafamda panço haline getiriverdim birden. Kumaşın rengi biraz garip, boyu biraz kısa ve yaka kısmını da beceremedim, farkındayım...
Ama size birşey itiraf edeyim mi, herşeyini kendim yaptığım için mi, yoksa 5 TL'ye mal ettiğim için mi bilmiyorum, ben pançomu çok sevdim :))







Yakadaki gülleri biraz daha mı fazla yapsaymışım sanki, pek bi az göründü böyle gözüme.. Siz ne dersiniz?

7 yorum:

  1. bence çok güzel olmuş,sizede çok yakışmış,5 milyona mal olmuş olması da işin cabası..
    Gülleri biraz daha fazlalaştırırsan bence daha hoş görünecektir...iyi günlerde kullanın..))

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş güle güle giyin gülleri ben beğendim biraz daha yapabilirsiniz. ama daha sade olsun isterseniz böyle güzel olmuş rengide çok hoş. Üstelik kaşe kumaş ve fiyatıda uygun geldi bana buralarda öyle kumaşçılar yok polardan dikmeyi düşünmüştüm bende. Fikir verdiniz deneyim kış bitmeden:)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş, rengine bayıldım :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel olmuş tebrikler

    YanıtlaSil
  5. Ayfer; çok teşekkür ederim, beğenmenize çok sevindim :) Ayrıca tavsiyenize katılıyorum, baktıkça daha bi az görünüyor güller gözüme, kesinlikle fazlalaştırmalıyım :)

    eviminhuzuru; çok teşekkürler, fikir verebildimse ne mutlu bana :) kesinlikle siz de denemelisiniz, polardan da uygun olacağını düşünüyorum. Hatta sanırım daha uygun olur, çünkü fotoğraflarda belli olmasa da; bu kumaş aslında kalın duruyor biraz, polar daha ince, narin görünümlü bir kumaş olduğundan uygun olur diye düşünüyorum..

    (:SANAL GÜNLÜK:); Çok teşekkür ederim, beğendiğinize sevindim :)

    FERİDECO; Beğendiğiniz için çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. Ellerinize sağlık güzel olmuş . Bu modelin aynısını bende ince kumaştan dikmiştim.

    YanıtlaSil
  7. çok teşekkür ederim, bir daha yaparsam ben de daha ince bir kullanacağım :)

    YanıtlaSil