Beni Koruyun

Hürriyet - Yazarlarım

24 Mart 2012 Cumartesi

Peçete Halkası

Ben geldimm..

Beni epeyce uğraştıran sehpamdan sonra bi rehavete kapıldım galiba.. Böyle bi boşvermişlik, bi tembellik aldı başını gitti valla :) Tabii bunun yanına ev arama telaşım da eklendi bu aralar..

Evet, maalesef kısa bir zaman da ev bulup taşınmamız gerekiyor ve bu süreç beni sanırım biraz korkutuyor.. Uygun büyüklükte/fiyatta/güzellikte/muhitte bir ev bulamama telaşı içerisindeyim. Gündüzleri alıyorum kızımı, o sokak senin bu sokak benim fink atıyoruz sokaklarda tepelere bakarak :))

E tabi hal böyle olunca, yeni yaratımlara, neyapsamevdekineyibozsamdabişeyyapsamlara pek zamanım kalmadı.. Ama ben naaptım, şöyle bir arşivimi kurcaladım ve geçmişte, bloğum yokken ve yapmayı düşünmüyorken, evde kendi kendime yaptığım değerleme çalışmalarını bugüne kadar buraya eklemediğimi farkettim :) Buldukça fotoğraflayıp ekleyeceğim, şimdilik peçete halkalarımla başlayalım..

10 marifet'in üyesi olmayıp, sıkı takipçisi olduğum dönemlerde, sitede pek çok kişinin yaptığı, örneklerini gördüğüm, feyz aldığım bir çalışma.. Klasik kağıt havlu rulosundan peçete halkasına dönüşüm :) sonuçlar aşağıda, özel günlerde çok beğenerek kullanıyorum peçete halkalarımı. Umarım siz de beğenirsiniz :))




Ve bir de güzel bir çekiliş haberi eklemek istiyorum.. Sıkı bir kitapsever olarak, en beğendiğim yazarlardan biri olan Ahmet Ümit'in Patasana adlı kitabının konu olduğu bu çekilişe kayıtsız kalamadım :) Katılmak için linke tıklamanız yeterli..


Herkese bol şans :)

5 yorum:

  1. çok şık olmuş.kırmızı ve siyahın uyumu süper.güzel sofralara renk katacak eminim...

    YanıtlaSil
  2. Çok şık olmuşlar. Ruloların üstünü neyle kapladın kumaş mı o?

    YanıtlaSil
  3. AHLÂM'DAN; Çok teşekkür ederim, beğenmenize sevindim.. O kırmızı peçetelerim İKEA'dan, her gittiğimde alırım, bir kırmızı aşığı olarak bayılıyorum rengine :)

    eviminhuzuru; çok teşekkür ederim canım. Evet rulonun üstünü önce siyah saten kumaşla kapladım. İçinden tam birleşim yerinden, görünmesin diye o siyah bant gibi şeyi geçtim, Son olarak da üstünü, gördüğün o parlak kadife kurdelemsi ile kapladım (hiçbirinin ismini bilmiyorum, malzemeciye gittiğimde beğenip almıştım) :)

    YanıtlaSil
  4. Öncelikle taşınma olayları için çok çok kolay gelsin diyorum, ne zor bir süreç olduğunu çoğu kişi bilir, umarım bir an önce gönlüne göre bir yer bulursun. Kışın başında ben de aynı stresi yaşayacağım :(

    Peçete halkaları ise yaratıcı olmuş, şu rulolardan yapmadıkları da kalmadı :)

    YanıtlaSil
  5. Pontinin Takıları; gerçekten de çok zor işmiş.. Bugüne dek (yani evlenme dönemimizde) herşey yolunda gitmişti, çok fazla zorlanmamıştık. ANcak şimdi yavaş yavaş ev bakıyorumda.. çok zor gerçekten.. Allah yardımcımız olsun artık.. Size de şimdiden kolay gelsin :)

    Peçete halkalarım için de teşekkürler, beğenmene sevindim; ve evet, bu kadar dönüştürülen başka bişey daha varmıdır acaba :))

    YanıtlaSil