Beni Koruyun

Hürriyet - Yazarlarım

3 Mart 2012 Cumartesi

Süslü Avizelerim

Herkese merhabalar,

Daha önce de bahsettiğim, elimde sürünen yarım yarım işlerimi nihayet bitirmeye azmettim ve tek tek yayınlayacağım :)

Bunlardan birtanesi ve yine benim de çok beğendiğim avize süsleme oldu.. Aslında, avizeden çok kağıt fenerlerimi süsledim demeliyim belki de. Evlendiğimizden beri, salonumda avize yerine 2 adet kağıt fener asılıdır. Sonunda, onları o kadar boş görmeye dayanamadım ve birşeyler yapmaya karar verdim..

Yine bir tahtakale/1milyoncu ziyaretim sırasında, bir kutunun içinde, 5 TL'ye, yaklaşık 2-3 metre siyah bir organze kumaş gördüm. Ne olduğunu sorduğumda perde dediler :))) Bir siyahsever olarak hemen aldım tabi, bir yerlerde değerlenir nasılsa diyerek.. Sonra da aklıma nette gezinirken hep gördüğüm ve ilgimi çeken, hep denemek istediğim yakma güller geldi. 1-2 tane derken, baktım baya bi yapmışım, ortalarına da inci diktim ki, salonumun renklerine uyum sağlasın.. Sonra da hepsini lambalarıma silikonladım..




Ben son hallerini çok beğendim, peki ya siz ?

7 yorum:

  1. çok güzel olmuşlar. salonuma bende yapmak istiyoru. bu fenerler ışığı kesip loş ortammı sağlıyor. ben ışığı kesmesin istiyorumda...http://salihabutikblogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Harika güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  3. kıznannesiolmakgüzel; çok teşekkürler, beğenmenize sevindim. Renkli olanları için bir yorum yapamam tabii ki, ama benimkiler ışığı kesmiyorlar. Hatta üzerine siyah süs yapmama rağmen ışıkta bir azalma olmadı :) Tavsiye ederim, çok pratik..

    eviminhuzuru; çok teşekkürler, beğenmeniz beni çok mutlu etti :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel olmuş ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Ayfer; çok teşekkürler, beğenmene çok sevindim gerçekten :)

    YanıtlaSil
  6. Blogger anneler'den geldim, bende blogger anneyim beklerim.
    Tebrik ederim, çok başarılı.

    YanıtlaSil
  7. Çocuk Perisi; hoşgeldiniz ve beğenmenize çok sevindim :)

    YanıtlaSil