Beni Koruyun

Hürriyet - Yazarlarım

11 Mayıs 2012 Cuma

Peçeteli sabunlarım

Selamlar,

Taşınma döneminde sıkıntıdan yapılmış, ancak deneme için alınan peçeteyle yapıldığından kullanılamayan ve ikisi hediye edilen, kalan ikisi de hediye edilmeyi bekleyen ilk sabuna peçete taransferlerimle karşınızdayım :)



Şu peçete tekniği. gerçekten çok zevkli yahu.. Her yeri peçete kaplayasım var, üstelik de çok basit.. Burada daha önce sehpamı kaplamıştım biliyorsunuz.. Bu arada, o sehpamın açıkta kalan beyaz yerlerini siyahla kapattım, sonuç böyle oldu..




Ancak, şimdi de ufak bir sorun var, yeni evimiz daha küçük olduğundan, fazladan bir odamız yok ve bu sehpa ihtiyaç ve kullanım dışı kaldı.. Yani ben o kadar uğraştığımla kaldım :))

Görüşmek üzere efenim, sevgiyle kalın..

3 yorum:

  1. sehbanıza bayıldım cok guzel olmus ıhtıyac dısı kalmasına cok uzuldum:( boyle bır sehbayı gozumun onunden ayırmam cunku ben:))
    su sabunları bır kac blogda daha gordum bende denemek ıstıyorum aslında

    YanıtlaSil
  2. Canım benim taşındın ve de üzerine sabunu bile süsledin demek, sehpaya gelince sakın üzülme sen onu küçük evinde bile çok güzel değerlendirebileceğine eminim...

    YanıtlaSil
  3. hayat işte; beğenmene çok sevindim, ben de çok severek yapmıştım, şimdi cezalı gibi bir köşede duruyor :)) Sabunlardan ise kesinlikle denemelisin, çok basit, çok zevkli, çok şık.. teşekkür ederim :)

    FERİDECO; canım aslına bakarsan taşınamadığım dönemde eski evde sıkıntıdan yapmıştım. Yeni eve yenilerini yaptım, geliyor yakında :)) Sehpa içinde düşünüyorum bşrşeylerde, dur bakalım, netleşmedi daha :)) Öpüyorum canım..

    YanıtlaSil