Beni Koruyun

Hürriyet - Yazarlarım

24 Mayıs 2012 Perşembe

Sarma Bilezik

Merhabalar efendim,

Nasılsınız, iyi misiniz, keyifler nasıl? Nedir bu havaların durumu böyle Yaz gelmeyecek mi? Küstü mü bize? Ülkece depresyona girmek üzereyiz, yok mu bize bir çare...

Gördüğünüz üzere, kafamda binbir soru, penceremde yağmur damlaları, pinekleyip duruyorum kendimce :) E pineklerken de, kafa bu tabi, boş durmadığından, hem kırk tilki aynı anda dolaşıyor, hem memleket meselelerine çözüm arıyor, hem de ne yapsam da bi DIY/Kendin Yap projesi gerçekleştirsem diye, evde bozcak birşeyler arıyorum sürekli :)

Geçenlerde mağazaları dolaşırken, benzerini Koton'da gördüğüm, ancak birkaç ince tel bilezikle birlikte kullanılarak sunuluş ve 30 TL etiketli bir bilezik görmüş ve çok beğenmiştim. "Ben bunu yaparım ki" diyerek, gittim süpermarketin birinden 1,5 TL'ye aşağıda gördüğünüz bileziği aldım, aklıma da, birkaç ay önce her ne hikmetse aldığım altın rengi yaldızlı iplik geldi.. İkisini kullanarak hazırladığım bileziğimi beğenilerinize sunuyorum :)






Yalnız bu fotoda elimin aldığı garip şekle dikkat ! Ne düşünüyosam artık çekerken, nasıl bi psikoloji içine girdiysem :))

Umarım beğenmişsinizdir, sevgiyle kalın :))

10 yorum:

  1. Valla bayıldım ... Süper fikir..Eline sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Havva; çok teşekkürler canım, beğenmene çok sevindim :))

    YanıtlaSil
  3. kötüsün,kötüsün, kötüsün!!!! böyle can çektirme varmı ya:))acayip güzel olmuş,valla eline fikrine sağlık derin aşkım:)))
    bi de senden özür dilemek istiyorum:( ben seni izlemeye aldım sanıyordum ama almamışım ama hemen aldım,beni affet tamammı? :)

    YanıtlaSil
  4. Çok hoş olmuş.İplikle sarıldığı hiç belli olmuyor.Görenler dünyanın parasını verdiğinizi sanacaklar:)

    YanıtlaSil
  5. Bende bayıldım, harika olmuş :)

    YanıtlaSil
  6. süper olmuş yaratıcı kadının hali başka.güle güle kullan

    YanıtlaSil
  7. Canım ne kadar başarılı yapmışsın çok harika ellerinde bir model edasında duruyor adeta,bu bilekliği ben yaptım diyor birkere:)ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil
  8. Turuncu Oda'cım; ben de seni seviyorum :))) Ayrıca, aşkolsun tatlım, insanlık hali, her gün açıp özenle takip ettiğimiz blogları izlemeyi unutabiliriz pekala, mesela ben de FERİDECO'cuğumu izlemeyi unutmuştum :))

    Zeynep; teşekkür ederim canım, yakından belli oluyo ama, ben de "herkes bileğime mi düşcek canım" diyerek avutuyorum kendimi :))

    İlknur'cum; teşekkürler canım, beğenmene çok sevindim :))

    bir kum tanesi; şımartıyosun beni :)) teşekkürler canım..

    FERİDECO; Canım benim çok teşekkür ederim, ellerimi öven diline kurban :)))

    YanıtlaSil
  9. Bu kadar işte, yaratıcı olacaksın, ekonomik olacaksın bu devirde arkadaş :)
    Eline sağlık deryam :)

    YanıtlaSil
  10. Derya'm; çok teşekkürler canım, senin beğenini kazanmak çok güzel :) Öpüyorum..

    YanıtlaSil