Beni Koruyun

Hürriyet - Yazarlarım

15 Şubat 2012 Çarşamba

Kütüphane için destek..

Merhabalar,
Bugün sizlere bir yardım/destek çağrısı yapacağım. Sevgili Stil Direktörü'nün sayfasında gördüm ve hemen sizlerle de paylaşmak istedim.
Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Karasüleymanlı Uzunköy İlköğretim Okulu'na bir kütüphane yapılmak isteniyor ancak bunun için çokca kitaba, dergiye, ansiklopediye ihtiyaç duyulmakta. Aynı okulda öğrenmen olan Mahmut Bey, Stil Direktörü'ne ulaşarak, kendi kaleminden destek çağrısında bulunmuş. Aynen paylaşıyorum;


"Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Karasüleymanlı Uzunköy İlköğretim Okuluna kütüphane kurmak için kitap toplama kampanyası başlattık. Köy okulu olduğumuzdan dolayı imkanlar maalesef çok kısıtlı. Öğrencilerin de kitap almaya ayırabilecekleri maddi güçleri olmadığından dolayı kütüphanemiz için tek seçeneğimiz sizlerden gelecek yardımlardır. Yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi düşünüyoruz.
 
Kütüphane projemize destek olmak için ne mi yapabilirsiniz?

- Hikaye, roman, dergi, ansiklopedi türü kitapları okulumuza kargo olarak yollayabilirsiniz.

- Projemizi arkadaşlarınıza, akrabalarınıza vs duyurarak daha geniş kitlelere ulaşmamızı sağlayabilirsiniz.
- Facebook, twitter, friendfeed ve bloglarınızda projemizi duyurarak ve sayfaya dair linki sosyal mecra hesaplarınızda paylaşarak destek olabilirsiniz.
 
Okul Bilgileri: HATAY'ın Reyhanlı ilçesine bağlı Karasüleymanlı Uzunköy İlköğretim Okulu

Kargo Adresimiz: Karasüleymanlı Uzunköy İlköğretim Okulu, Reyhanlı/HATAY

 
İletişim: mahmutadin@hotmail.com

Kitapsız Kütüphanemizi Kitaplandıralım
http://www.facebook.com/kutuphane.olusturuyoruz
 
Önemli Not: Okulumuz köy okulu olduğundan dolayı bazı kargo firmaları tarafından sorun/gecikme olabilir. Bu yüzden kitapları kargoya verdikten sonra; kargo firmasını ve kargo bilgilerini mahmutadin@hotmail.com e-posta adresine yollarsanız daha iyi olur. Böylece kargonun takibini daha iyi yapabiliriz."
 
Şahsi kanaatim, bu ülke de en çok okumaya ihtiyacımız olduğudur. Okuyan, okuduğunu anlayan, anladığını doğru ifade edebilen insan sayısı aslında o kadar az ki.. Bunu aşabilmemizin tek yolu daha çok okumaktır. Bu yüzden, o okuldaki çocukların ne kadar çok kitapla tanışmasına olanak sağlayabilirsek, geleceklerinin o kadar sağlam temeller üzerine oturmasına  da yardımcı olabiliriz. Eğer evinizde gönderebileceğiniz kitaplarınız yoksa, en azından sizler de bloglarınızda paylaşabilirsiniz. Belki çorba da bizim de tuzumuz bulunur :)

5 yorum:

  1. 34. izleyicin olarak merhaba blogunu beğendim ve seni izlemye aldım. bende beklerim sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Hoşgeldiniz bloğuma, teşekkür ederim. Yemek yapma yeteneği neredeyse hiç olmayan biri olarak bloğunuza bayıldım, bundan böyle takipçinizim :) Tekrar görüşmek dileğiyle, sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir duyuru. Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  4. Duyurmak yapabileceğimiz en kolay şey aslında.. Keşke elimden çok daha fazlası gelebilse :(
    Ben teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  5. Mahmut ADIN; Geri dönme nezaketiniz için asıl ben teşekkür ederim, keşke ço daha fazlasını yapabiliyor olsaydım.. Ben teşekkür ederim..

    YanıtlaSil