Beni Koruyun

Hürriyet - Yazarlarım

10 Mayıs 2012 Perşembe

Ben geldiiimmm

Canlarım, ciğerlerim, sevgili izleyenlerim.. Sonunda geldim :))

Biliyorum, çok uzun sürdü, çok uğrayamadım bloguma, sizlere hasret gideremedim, ama bitti şükür.. 1-2 iş kaldı, hemencecik halledivereceğim, ondan sonra kimseler tutamaz beni..

Yokluğumda, buralarda olduğunuz, beni merak edip, güzel dileklerinizle yanımda olduğunuz, ben hiç uğrayamazken bloguma, siz asla terk etmediğiniz için çok ama çok teşekkür ederim :))

E ben de bu ilgiye kayıtsız kalmayayım dimi :)

Taşınma telaşında iki ev arasında gidip gelirken, en yakın arkadaşımın kardeşinin düğününe giderken kullanmak üzere yaptığım, ancak kızımı götüreceğimi unuttuğumdan, onun da çantasını alıcam diye, sonra bir bavulumsu kullanmak zorunda kaldığımdan kullanamadığım; ve nihayet birkaç gün önce doğum günümde doğru kombinle "sonunda" kullanabildiğim, buradaki mavi örtüyle yaptığım, daha önce de benzerlerini burada ve burada paylaştığım çantamla sizi başbaşa bırakayım.. ( Ay ne çok uzattım lafı, anlayın sizinle konuşmayı ne çok özlediğimi)






Ben bu çantamın rengini çok beğendim, kot pantalonumla inanılmaz şık oluyor.. Yoyo yüzüğümle kullanmaktı niyetim, ama taşınırken kaybettim :(


Biliyorum yokluğumdaki uzunnnn boşluğu doldurmaz ama umarım beğeninizi kazanır :))


Şimdilik benden bu kadar, sevgiler..

3 yorum:

  1. Canım hoşgeldin, sefalar getirdin, gözüm yollarda kaldı :)) Tam bugün mail atacaktım sana biliyor musun, yeter bir taşınma bu kadar süremez diye :)

    Çantan güzel olmuş, şeffaf çantalara ilginç bir yaklaşım, daha önce hiç görmemiştim böyle bir model :)

    Doğumgünün de kutlu olsun, iyi ki doğdun, bir ömür huzur ve mutluluk yakanızı bırakmasın inşallah. Sevgiler, öperim ^^

    YanıtlaSil
  2. oh be nihayet!!!! hoşgeldin canım,bi de güzel bir şeyle gelmişsin ne hoş:) şu mavi örtü dediğin şeye baktım da hiç görmemiştim daha önce..ben buna bakar yanından geçerdim bişey olmaz diye..hay aklınla bin yaşa,çok güzel yapmışsın ,ellerine sağlık canım..

    YanıtlaSil
  3. Derya'm; hoşbuldum canım benim; ne çok özledim bir bilsen.. Vallahi anlatsalar inanmam, taşınmam 3,5 hafta sürdü, yerleşmem tam 3 gün :) Bitti, şükür.. Çantayı beğenmene çok sevindim canım, seviyorum bu modeli, yarım saatte bitiyor, tam benlik :) Güzel dileklerin için de çok teşekkürler tatlım, kocaman bir AMİNN diyorum ve seni çook öpüyorum :))

    Turuncu Oda'cım; çok teşekkürler canım, hoşbuldum :) Çantayı beğenmene de çok sevindim, senin tarafından onaylanmak mutlu ediyor beni :)) Sevgiler..

    YanıtlaSil