Beni Koruyun

Hürriyet - Yazarlarım

8 Nisan 2012 Pazar

Alışveriş..


Ben bugün biraz alışveriş yaptım ve bunu da hemen sizinle paylaşıyım dedim :)

Hani şu tahtakaleler/1milyoncular var ya.. Ben çok seviyorum oraları. Incık cıncık, ne ararsan buluyorsun, aramasan da, beğenip alıyorsun ya.. Bayılıyorum oralara. Nerede bir tane görsem, gezmeden duramam ve illa ki birşey alamadan çıkmam. Sanırım daha önce belirtmiştim bu tahtakale aşkımı :)

Neyse efendim, işte ben bugün bizim buaralarda ki en favorim tahtakaleye ıslak mendil almaya girdim ve aşağıdakileri aldım çıktım :)) Sizinle de paylaşmadan duramadım..



Bu arada, şu fotoğrafda görünen mavi örtü, uzun olmayan bir fiskos örtüsü.. Bunlardan farklı renklerde 6 tane aldım, çünkü 3 tanesi 1,5 TL :)) Ancak diğerlerini, poşetiyle annemde unuttum :)

Ben bunlarla neler yaparım, aklımı oynatırım :)

4 yorum:

  1. mavi örtü çok güzel duruyor. Ah o tahtakaleler ne güzel bir nimet:) ama malesef benim bulunduğum yerde yok:( Yapacaklarını merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Evet ben de öyle düşünüyorum şimdi sen bunlarla ne güzellikler çıkartırsın bekliyorum...

    YanıtlaSil
  3. Of of deryacım yapma bunu bana, şu malzeme konusunda istanbulda olmadığım için çıldırıyorum :(
    Fiyonk çook şeker :)

    YanıtlaSil
  4. eviminhuzuru; ah o mavi örtü.. herşey onu görmemle başladı zaten :)) Sanki onu mahvettim biraz ama, dur bakalım.. Bu arada, Tahtakalenin senin bulunduğun yerde olmamasına üzüldüm, umarım en yakın zamanda biri girişimcilik yapıp açar :)

    FERİDECO; Canım benim çok teşekkür ederim, bak şimdi böyle bi hava geldi bana, kasıldım :) Beklentiyi karşılayamama psikolojisine falan da girerim ben :)) En yakın zaman da geliyor :)

    Ponticim, sorma canım, bazen ben de hafiften gıcık oluyorum İstanbul'da olanlara :)) Bir de böyle yayınlıyorlar ya, metresi 2 lira, metresi 50 kuruş falan diye, gözüm dönüyor. Ben, İzmir'de bir kumaş soruyorum, metresi 15 TL :)) Ben mi çok sosyeteyim yoksa doğuştan ama az mı İzmir'liyim, çözemedim :))

    Bu arada, İzmir'de olup ta, ucuz kumaş, malzeme nerden aınır, bilen var mı? Ben bilemedim, bulamadım.. Semt pazarımızda, kumaş bile satılmıyor :)) Yardım lütfen..

    YanıtlaSil